Naar hoofdinhoud Naar footer

Michelle deelt haar frisse blik op de gehandicaptenzorg (jij ook?)

Gepubliceerd op: 02-10-2024

Bij Kennisplein Gehandicaptensector zijn we altijd op zoek naar vernieuwende manieren om de zorgsector toegankelijker en inzichtelijker te maken. We zetten onze kanalen dan ook graag in om een podium te bieden aan professionals en andere betrokkenen bij de gehandicaptensector. Zo delen we sinds kort herkenbare en vaak humoristische video's van Michelle op onze social media kanalen.

Even voorstellen: Michelle

'Hey hallo, mijn naam is Michelle en ik ben 25 jaar jong. Ik werk met veel liefde als begeleidster in de gehandicaptenzorg. Hierover maak ik leuke en herkenbare video’s op social media. Zelf heb ik video’s maken altijd leuk gevonden, daarom heb ik hierin ook een opleiding gevolgd. Hoewel ik het niet mijn werk heb gemaakt, is het zeker wel mijn hobby! Door de zorg in een luchtig en humorvol daglicht te zetten, hoop ik dat het vaak negatieve beeld wordt veranderd. Tot snel op jullie beeldscherm!'

Delen om gehandicaptenzorg te verbeteren en toegankelijker te maken

Michelle’s content sluit aan bij de missie van Kennisplein Gehandicaptensector: het delen van kennis en ervaringen om de gehandicaptenzorg te verbeteren en toegankelijker te maken. In haar video's laat Michelle zien wat het voor haar betekent om in de gehandicaptenzorg te werken.

YouTube video thumbnail

Zelfgemaakt en authentiek

We willen graag benadrukken dat alle video’s die je van Michelle ziet op ons platform door haarzelf zijn gemaakt. Kennisplein biedt haar enkel een podium om haar eigen verhaal te delen. We vinden het belangrijk om authentieke en persoonlijke verhalen te ondersteunen.

Een nieuwe kijk op de zorg

Met Michelle’s unieke content hopen we meer mensen te inspireren om anders naar de gehandicaptenzorg te kijken. Of je nu zelf in de zorg werkt of gewoon geïnteresseerd bent in het werk van zorgprofessionals. Houd onze website en sociale kanalen in de gaten voor haar nieuwste video's. 

Volg Michelle’s video’s nu op de socials van Kennisplein Gehandicaptensector!

Meer frisse blikken gezocht!

Deel jij ook over jouw werk in de gehandicaptensector, of wil je dat gaan doen? Laat het ons weten!

Deel deze pagina via: